Reserviläinen, ‍ylläpidä ja kehitä kuntoasi!

Haluatko ylläpitää tai kehittää kuntoasi reserviläisenä tai oletko suorittamassa varusmiespalveluksen lähiaikoina? Sovelluksemme tarjoaa monipuoliset harjoitusohjelmat, joiden avulla treenaat reservissä ollessasi kuin sotilas tai kohotat kuntoasi ennen varusmiespalvelusta, jotta selviydyt intin fyysisistä haasteista. Pääset valitsemaan sinulle sopivan harjoitusohjelman mm. sen mukaan mihin fyysiseen osa-alueeseen haluat panostaa ja millaiset välineet ja tilat sinulla on käytössäsi. Harjoitusohjelma sopii kaikille kuntotasosta ja taustasta riippumatta. Voit ostaa valmennuksen suoraan sovelluksesta hintaan 9,90€/kk. Ostaessasi koko vuoden treenit kerralla, hinta on 7,90€/kk (94,8€/12kk). Lataa sovellus nyt ja aloita treenaaminen!

Reserviläisen valmennus löytyy osoitteesta reservilainen.korpitraining.fi

Valmennuksen kesto
Seuraaviin testeihin aikaa
0
kk

"Älä odota enää, Aloita valmistautuminen nyt"

Räätälöity treeniohjelma

Valmistautumisjakson alussa teet kuntotestin, jonka perusteella saat juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman. Kuntotesti perustuu täysin pääsykoevaatimuksiin tai koulutuksessa vaadittaviin kuntotasoihin sekä antaa parhaat mahdolliset eväät valmistautumiseen. Kuntoasi tullaan testaamaan uudelleen valmistautumisjakson aikana. Ohjelma osaa huomioida vahvuutesi ja heikkoutesi ja saat selkeät ohjeet kuntosi kehittämiseen.

Harjoittelun seuranta

Applikaatio tallentaa jokaisen merkitsemäsi harjoituksen ja toimii samalla harjoituspäiväkirjanasi kaiken harjoittelun osalta. Voit lisätä sinne myös ohjelman ulkopuolista liikuntaa. Seuraa kuormitusta jatkuvasti ja vältä näin pahimmat sudenkuopat myös liian harjoittelun osalta.

Tee liikkeet oikein

Ohjelma sisältää jokaisen liikkeen kuvineen ja ohjeineen. Applikaatio kertoo sinulle missä järjestyksessä ja kuinka liike tulee tehdä, jotta siitä saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Progressiivinen harjoittelu

Harjoittelu etenee progressiivisesti haasteiden jatkuvasti koventuessa. Lähtötaso- ja välitestit ovat loistava väline siihen, että harjoittelu pystytään pitämään kehittävänä ja motivoivana. Huomio säilyy oikeissa harjoitusmäärissä, sekä tekemisen laadussa matkalla kohti päämäärää!  

Treenisovellus

Korpitraining on kehittänyt treenisovelluksen, joka räätälöi sinulle optimaalisen viikkokohtaisen harjoitusohjelman. Sovellus tarjoaa digitaalisen alustan harjoitteluun ja sen seurantaan, jolloin ei tarvitse turvautua vanhanaikaisiin pdf-tiedostoihin.

• Räätälöidyt harjoitusohjelmat.
• Selkeät ohjeet liikkeiden suorittamiseen.
• Havainnollistavat kuvat ja videot.
• Arvokkaita vinkkejä kuntotestien suorittamiseen.
• Harjoittelun seurannan ja tilastoinnin.
• Tukipalvelun ja chatin, joka mahdollistaa yhteydenpidon valmentajiin.


Korpitraining numeroina

Asiakastyytyväisyys

97%

Valmennuksen käyneistä suosittelee Korpitraining valmennuksia

Käyttäjiä

500+

Korpitrainingin valmennuksen läpikäynyttä asiakasta

Tehokkuus

240%

Parempi mahdollisuus päästä haluamasi kuntotesti läpi

Reserviläisen valmennukset

Alta löydät saatavilla olevat valmennukset.

Mitä asiakkaamme sanovat

Tässä muutamia asiakkailta saatuja palautteita

Laskuvarjojääkäriksi haluava Toni, 20+

"Olen aina haaveillut laskuvarjojääkäriksi pääsemisestä, mutta tiesin, että vaadittavat kuntotestit olisivat haasteellisia. Korpitraining-valmennusohjelma auttoi minua valmistautumaan niihin tehokkaasti ja räätälöidyillä harjoitteilla."

Toni

Palomieheksi aikova
Laura, 28

"Korpitrainingin avulla olen kehittänyt lihaskuntoani ja kestävyyttäni – juuri sitä, mitä tarvitsen palomiehen työssä. Kiitos, Korpitraining!"

Laura
Andy Smith - Elements Webflow Library - BRIX Templates

“The best service”

Convallis posuere morbi leo urna molestie at elementum eu facilisis sapien pellentesque habitant.

Andy Smith
Designer at BRIX Templates