Valmentajat

Treenisovellusten harjoitusohjelmien takana on joukko liikunta-alan ammattilaisia. Valmennustiimillä on myös vankka kokemus varusmiespalveluksesta erikoisjoukoissa sekä poliisista ja pelastusalalta. Heidän suunnittelemat laadukkaat harjoitusohjelmat ovat tukenasi koko valmistautumisjakson ajan.

Jesse

Jesse vastaa laskuvarjojääkärien ja erikoisrajajääkärien valmennuskokonaisuuden suunnittelusta.

 • 01
  Laskuvarjojääkäri
 • 02
  Liikunnanohjaaja
 • 03
  Yli 10 vuoden kokemus urheiluvalmennuksesta
Ota Yhteyttä
Laskuvarjojääkärin treeniohjelma

”Haluan olla tukemassa tulevien varusmiesten pääsykokeeseen valmistautumista omalla osaamisellani ja kokemuksellani. Lähtökohta valmennusohjelman suunnittelussa on ollut tehdä kaikille yksilöllinen ja kehityksen mukaan mukautuva harjoitusohjelma. Harjoitusohjelma on koko valmistautumisvuoden mittainen ja vie sinua kohti päämäärää. Pääsykokeisiin valmistautuvalle on mahdollisuus keskittyä tärkeimpään, eli itse harjoitteluun. Varusmiespalvelus erikoisjoukoissa on yksi elämän hienoimpia kokemuksia, josta saa vielä enemmän irti hyvän valmistautumisen kautta.”

Anita

Anita vastaa Inttinaisia-valmennuksesta. Anita on reservin alikersantti sekä maastohiihdon nelinkertainen nuorten mm-mitalisti. Nykyisin Anita harjoittelee monipuolisesti niin kestävyys,- kuin voimaharjoittelua.

 • 01
  Reservin alikersantti
 • 02
  4x nuorten MM-mitalisti
Ota Yhteyttä
Laskuvarjojääkärin treeniohjelma

"Onko tavoitteenasi suorittaa naisten vapaaehtoinen asepalvelus? Asepalveluksen fyysiset vaatimukset yllättivät osaltaan minutkin palvelukseen astuessa ja tästä olen saanutkin kipinän olla auttamassa muita palveluksen suorittamisessa. Palveluksessa naisille tyypillisiä haasteita ovat raskaat nostot, pitkät marssit ja niistä johtuvat rasitusvammat sekä raskaat kannettavat kuormat. Keskitymme valmennuksessa varsinkin näihin ominaisuuksiin monipuolisella ja mielenkiintoisella harjoitusohjelmalla. Tuon valmennukseen oman kokemukseni asepalveluksesta sekä ammattiurheilu-uraltani saamani kokemuksen harjoittelusta. Lähdetään yhdessä valmistautumaan palvelukseen parhaalla mahdollisella tavalla!"

Tero

Yli 20 vuotta poliisina, joista yli 10 vuotta voimankäytön kouluttaja. Kokemusta kuntosaliharjoittelusta, eri palloilulajeista, sekä toiminnallisesta treenistä, hiihto- ja muuta aerobisen harjoittelun taustaa.

 • 01
  Ryhmäliikuntaohjaaja
 • 02
  Kahvakuulakouluttaja
 • 03
  Reserviupseeri
Ota Yhteyttä
Poliisin kuntotesti
Poliisiksi

"Lähde mukaan kanssani treenaamaan poliisikoulun fyysiseen testiin, valmistaudutaan yhdessä onnistuen! Omalla kokemuksellani ja taustalla kykenen motivoimaan ja opastamaan yksilöllisesti valmennuksen aikana sekä sen edetessä kohti päämäärää eli kuntotestiä. Polamkin fyysisestä testistä on mahdollista saada maksimissaan 20 pistettä, ne kannattaa hankkia opiskelupaikan varmistamiseksi. Fyysisessä pääsykokeessa on erilaisia, haastavia osa-alueita ja niihin saat parhaan avun ja opastuksen KorpiTraining valmennuksesta. Liity joukkoon ja ota ensiaskel kohti unelmiesi ammattia poliisina."

Tuomas

5 vuoden kokemus palomies-ensihoitajana Helsingin pelastuslaitoksella. Työkokemusta myös taistelusukeltaja-aliupseerina Puolustusvoimista. Harrastuksina kamppailulajit, voimaharjoittelu ja vapaalasku.

 • 01
  Palomies – ensihoitaja
 • 02
  Taistelusukeltaja
Ota Yhteyttä
Palomies Pelastaja
Pelastajaksi

Pelastajaksi?
"Valmennan sinut pelastajatutkinnon fyysiseen pääsykokeeseen. Pelastajaksi voi Suomessa opiskella sekä Kuopion pelastusopistolla, että Helsingin pelastuskoulussa. Fyysiset kokeet ovat molempiin kouluihin samat. Valmennusohjelma on suunniteltu yhdessä liikunta-alan ammattilaisten kanssa. Haluan olla tukemassa sinua matkalla kohti unelmaasi ja antamassa vastauksia kysymyksiin matkan varrella. Pääsykokeen fyysinen osuus on vaativa, mutta päämäärätietoisella valmistautumisella olen varma, että selvitämme kokeen hyväksytysti. Lähdetään treenaamaan!"

Tasitelusukeltaja

Taistelusukeltajaksi?
"Kiinnostaako varusmiespalvelus erikoisjoukoissa? Sukeltajakoulutus on fyysisesti ja joskus henkisestikin raskas, mutta se on ehdottomasti yksi elämäni ikimuistoisimpia kokemuksia. Voin omakohtaisella kokemuksella kertoa, ettei tarvitse olla uintitaustaa päästäkseen sukeltajakouluun. Kenellä tahansa hyvän fyysisen kunnon omaavalla on oikealla harjoittelulla hyvät mahdollisuudet päästä suorittamaan varusmiespalvelus sukeltajakoulussa. Valintakoelajeja on monta ja varmistaaksesi onnistumisen on harjoittelu syytä aloittaa mahdollisimman hyvissä ajoin. Itse valmistauduin omiin valintakokeisiini noin vuoden, mutta myös lyhyemmällä valmistautumisella voi fyysiset testit läpäistä ja vieläpä hyvillä pisteillä. Ohjelmamme mukautuu hakijan kehityksen mukaan ja valmennuksen aloitettuasi huomaat nopeasti millä osa-alueella juuri sinulla on eniten kehitettävää. Sukeltajakoulu on myös loistava valinta, jos olet miettinyt uraa erikoisjoukoissa varusmiespalveluksen jälkeen."

Henrikki

Henrikki vastaa LentoRUK-valmennuksesta. Hän on jokapaikan höylä vailla vertaa. Hänen monipuolinen lajitaustansa, liikunnanohjaajan koulutuksensa ja kokemukset lentoreserviupseerikurssista sekä ilmailusta vievät sinut askeleen lähemmäs kohti taivasta.

 • 01
  LentoRUK 86 (reservin sotilaslentäjä)
 • 02
  Liikennelentäjä
 • 03
  Liikunnanohjaaja AMK
Ota Yhteyttä

"Harjoitusohjelman avulla haluan olla mukana viemässä sinua lähemmäs kohti upeaa ja monipuolista varusmiespalvelusta, josta mahdollisuutena sinulla on myöhemmin työllistyä sotilaslentäjän ammattiin. Haluan auttaa sinua parantamaan suorituskykyäsi ja saamaan LentoRUK:n testien fyysisistä osioista maksimaaliset pisteet. Pääsykokeissa on useita vaiheita ja jokainen piste voi ratkaista loppuvaiheessa kurssille pääsyn. Valintavaiheista ja lentoreserviupseerikurssista saamani kokemus yhdistettynä liikunnanohjaaja- ja ammattilentäjäkoulutukseeni tulevat kokonaisvaltaisen fysiikkavalmennuksen kautta viemään sinut testeissä pitkälle. Mottoni on, että oikean asenteen, tahtotilan ja motivaation avulla jokainen voi saavuttaa mitä tahansa!"