Voit maksaa meillä myös liikuntaeduilla. Liikuntaetukohtaiset ohjeet alla.

Verovapaat liikuntaedut ovat henkilökohtaisia, joten niitä ei voi hyödyntää toiselle henkilölle tehtäviin ostoihin.

 

Smartum

1. Kirjaudu sisään SmartumPay-sovellukseen.

Löydät sovelluksen App Storesta, Google Play Storesta sekä AppGallerysta. Kirjaudu sisään joko Smartum-käyttäjätunnuksella ja salasanalla, verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Mikäli olet SmartumPlus-asiakas, voit kirjautua sovellukseen vain verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Jos kirjautuminen pankkitunnuksilla ei onnistu, voit kokeilla vaihtoehtoista kirjautumista.

2. Etsi käyttöpaikkahausta Korpitraining

Paina sovelluksen keskellä olevaa oranssinpunaista hakunappia ja kirjoita hakukenttään "Korpitraining"

3. Syötä maksettava summa ja jatka.

Syötä haluamasi valmennuksen hinta ja valitse jatka. Voit maksaa valmennuksen myös osittain liikuntaedulla ja osittain rahalla. Tässä tapauksessa laita meille sähköpostilla summa, jonka olet jo maksanut, niin toimitamme sinulle maksuohjeet loppusuorituksen tekemiseen verkkokaupassamme. Verkkokaupassa voit maksaa pankki- ja luottokorteilla, verkkopankissa, mobiilimaksulla, laskulla tai osamaksulla.

Jos käytössäsi on useampi kuin yksi Smartum saldotili, saat valittua haluamasi saldotilin painamalla ”Valitse käytettävä saldo” -otsikon alla olevaa saldovalikkoa. Valitse avautuvasta näkymästä saldo, jolla haluat maksaa. Tarkista ennen maksun suorittamista, että näytöllä näkyy maksupainikkeen yläpuolella haluamasi saldo.

4. Kirjoita viestikenttään ostamasi valmennuksen nimi ja hyväksy maksu.

Ennen maksun hyväksymistä kirjoita viestikenttään haluamasi valmennuksen nimi (esim. reserviläisvalmennus vuositilaus.) Hyväksy maksu.

5. Ilmoita tilauksestasi sähköpostilla info@korpitraining.fi, niin käsittelemme tilauksen mahdollisimman pian ja otamme sinuun yhteyttä valmennukseen liittyen!

 

Edenred

1. Avaa MyEdenred -sovellus

Jos sinulla ei vielä ole MyEdenred Finland -sovellusta, lataa se älylaitteesi sovelluskaupasta.
Voit käyttää MyEdenrediä myös osoitteessa myedenred.fi

2. Aloita maksaminen

Klikkaa "Luo mobiilimaksu" ja hae käyttöpaikkaa nimellä "Korpitraining".

3. Syötä summa. Vahvista maksu erillisessä ikkunassa.

Syötä haluamasi valmennuksen hinta ja valitse "Vahvista maksu". Voit maksaa valmennuksen myös osittain liikuntaedulla ja osittain rahalla. Tässä tapauksessa laita meille sähköpostilla summa, jonka olet jo maksanut, niin toimitamme sinulle maksuohjeet loppusuorituksen tekemiseen verkkokaupassamme. Verkkokaupassa voit maksaa pankki- ja luottokorteilla, verkkopankissa, mobiilimaksulla, laskulla tai osamaksulla.

4. Aktivoi kuitti pyyhkäisytoiminnolla

5. Ilmoita tilauksestasi sähköpostilla info@korpitraining.fi, niin käsittelemme tilauksen mahdollisimman pian ja otamme sinuun yhteyttä valmennukseen liittyen!

Epassi

1. Avaa Epassi -sovellus

Jos sinulla ei vielä ole Epassi -sovellusta, lataa se älylaitteesi sovelluskaupasta.

2. Etsi käyttöpaikka

Hae käyttöpaikkaa nimellä "korpitraining".

3. Syötä summa.

Syötä haluamasi valmennuksen hinta. Voit maksaa valmennuksen myös osittain liikuntaedulla ja osittain rahalla. Tässä tapauksessa laita meille sähköpostilla summa, jonka olet jo maksanut, niin toimitamme sinulle maksuohjeet loppusuorituksen tekemiseen verkkokaupassamme. Verkkokaupassa voit maksaa pankki- ja luottokorteilla, verkkopankissa, mobiilimaksulla, laskulla tai osamaksulla.

4. Vahvista maksu pyyhkäisytoiminnolla

5. Ilmoita tilauksestasi sähköpostilla info@korpitraining.fi, niin käsittelemme tilauksen mahdollisimman pian ja otamme sinuun yhteyttä valmennukseen liittyen!